Неділя, 22.07.2018, 14:27Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість

Самбірський професійний ліцей сфери послуг

Головна » 2014 » Грудень » 15 » Тиждень професії "Кухар, кондитер"
17:09
Тиждень професії "Кухар, кондитер"

З 8.12.2014 р. по 12.12.2014 р.

у ліцеї проходив Тиждень професії “Кухар, кондитер”

8.12 — Тиждень розпочався лінійкою відкриття. Голова методичної комісії кулінарного профілю Жукова Л.М. ознайомила присутніх з програмою проведення тижня.

Учні кулінарних груп привітали всіх і продемонстрували презентації професій “Кухар", "Кондитер”, які підготували учні групи №62 (класний керівник Голойда Н.П., викладач Жукова Л.М.) та №61 (майстер виробничого навчання Цар Г.М., класний керівник Дадерко І.О.)

(для перегляду презентацій натисніть на активні фото)

Учні підібрали матеріал і оформили на конкурс стіннівки на кулінарну тематику.

9.12 — Учнями групи №61 організовано благодійну виставку-ярмарок в рамках акції “Привітай свого воїна! Добро починається з тебе”.

  

Учні та викладачі кулінарного профілю організували та провели круглий стіл “Правильне харчування — запорука здоров'я”, на який було запрошено медичного працівника Яновську М.І.

10.12 — майстри виробничого навчання Кухар-Гаргас Л.В., Ізикевич С.С., Хомик Д.М. Підготували й провели конкурс фахової майстерності між учнями других курсів “Кращий кухар”. Учасники конкурсу — учні груп №58, №59, №60 поділилися на три команди: “Пампушки”,“Вареники”, “Галушки”.

Конкурс проводився у три етапи.

І-й етап — представлення команд, учасники продемонстрували свої навички в техніці нарізування та в оформленні салатів.

Вразили всіх присутніх приготовані учнями бутерброди. Учасники показали, що в професії кухаря завжди знайдеться місце фантазії та творчості.

ІІ етап — теоретичний, де учні показали свої знання зі спецпредметів.

ІІІ етап — ліплення й приготування вареників. Учасники здивували своєю майстерністю ліпити вареники, адже кожен кухар повинен вміти готувати й подавати страви своєї національної кухні.

Усі учасники нагороджені грамотами.

11.12 — викладачі спецпредметів Дадерко І.О. та Жукова Л.М. провели теоретичний конкурс “Кулінарний поєдинок”, в якому прийняли участь учні групи №61 та групи №62. Під час конкурсу учні показали свої знання з предметів “Устаткування підприємств харчування” та “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”, а також дізнались багато нового та цікавого з області кулінарїї.

Цього ж дня можна було оглянути виставку композицій з овочів та фруктів, яку запропонували учні других курсів під керівництвом майстрів виробничого навчання Хомик Д.М., Кухар-Гаргас Л.В., Ізикевич С.С. Учні виконали складну нарізку овочів та фруктів і виклали у вигляді букетів та композицій.

leftright

leftright

12.12 — Цікавою і змістовною була екскурсія учнів І-х курсів на підприємства харчування “Аквамарин”, “Blin-com”, “Арабіка”. Під час екскурсії учні ознайомилися з сучасним устаткуванням, розмаїтим асортиментом страв, а також зустрілися з роботодавцями.

Завершився тиждень професії “Кухар, кондитер” підведенням підсумків на лінійці закриття.

Переглядів: 2039 | Додав: administrator | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
події
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0